Print

PC-baserade system


Vi tillverkar Net2, ett PC-baserat passersystem som ger dig kontrollen över vilka som har tillträde till din byggnad. Med Net2 kan du styra tillträdet till hundratals dörrar för upp till 50 000 användare. Med vår programvara kan du hantera detta på ett logiskt och intuitivt sätt.

Net2 är ett av de mest ekonomiska passersystemen på marknaden. Det finns inga dolda kostnader, som till exempel licenser per säte, utan programvaran kan användas på alla datorer i en byggnad om så krävs. Programvaran Net2 Lite, som innehåller alla de funktioner som de flesta organisationer behöver, är gratis.

Kanske ännu viktigare är att din investering är framtidssäker. Det är okomplicerat och kostnadseffektivt att lägga till ytterligare dörrar i din byggnad allteftersom dina behov ändras. Dessutom är alla nya innovationer till systemet utformade för att vara bakåtkompatibla. Programvaruuppdateringar är gratis.

Net2 uppfyller de viktigaste kraven på ett PC-baserat passersystem.

 • Central styrning
 • Flexibla tillträdesbehörigheter
 • Rapportering

Programvaran ger dig full kontroll över systemet från ditt skrivbord. Alla instruktioner du ger programvaran uppdateras omedelbart i alla dörrar. Från datorn kan du snabbt och enkelt lägga till användare, spärra användare och ändra användares tillträdesbehörigheter.

Om ditt företag har flera byggnader kan tillträdet till alla byggnaderna styras från en enda plats. Net2 kontrollerar flera byggnader på olika platser med hjälp av TCP/IP över hela ditt befintliga nätverk.

Tillträdesbehörigheter kan ställas in individuellt eller efter avdelning. Detta gör det enkelt och okomplicerat att ställa in olika behörigheter för olika grupper. Vissa områden kan begränsas till en viss användargrupp. Skiftmönster kan ställas in för avdelningar, och dessa behörigheter tilldelas omedelbart när ett nytt kort utfärdas.

En händelseskärm möjliggör visning av händelser i realtid. Se vem som befinner sig var i en byggnad, om dörrar har lämnats öppna eller om en dörr har forcerats. Utöver realtidsinformationen är det lätt att skapa rapporter från programvaran.

Programvaran Net2 kan användas på en eller flera datorer i din organisation. Olika administrativa rättigheter kan ges till varje användare. Kanske är det bara säkerhetschefen som kan ändra användares tillträdesbehörigheter, men det kanske är smidigt om receptionisten har möjlighet att utfärda kort till besökare. Upp till fem datorer i ett nätverk kan administrera systemet samtidigt.

Net2-system kan användas med ett antal beröringsfria läsare, handsfree-läsare, CARDLOCK-läsare (magnetkort) och TOUCHLOCK-knappsatser. Net2 är också kompatibelt med en mängd tredjepartsläsare, inklusive biometriska läsare.


Net2 har ännu mer att erbjuda!


Allt det ovanstående är det väsentliga i ett bra PC-baserat passersystem. Men Net2 har ännu fler funktioner.

Integration av inbrottslarm

Utse de som har behörighet att larma av och på inbrottslarmet. När de visar upp sin bricka vid dörren avlarmas dörren innan den låses upp. Om larmet är på är det endast dessa utsedda personer som kan komma in i byggnaden. Denna användarvänliga funktion hjälper till att förhindra falsklarm.

Meddelanden via SMS/e-post

Med hjälp av den användarvänliga funktionen ”Signaler och åtgärder” kan Net2 skicka SMS eller e-postmeddelanden när en viss signal ges. Få ett SMS till din mobil om en dörr forceras!

Se bilder från en IP-kamera

Se vem som är vid dörren innan du släpper in dem. Se vad som händer i hela byggnaden.

Kontrollera belysning och värme

Tänd lampor när du kommer in på morgonen. Släck dem när larmet larmas på kvällen. Detta är lätt med ”Signaler och åtgärder”.

Handsfree

Med beröringsfri tillträdesstyrning kan alla Net2-dörrar med PROXIMITY-läsare ur P-serien uppnå ett avläsningsavstånd på upp till 2,5 m. Dörrar kan göras handsfree genom att helt enkelt dra ett handsfree-gränssnitt mellan läsaren och styrenheten. Handsfree-brickor tilldelas de användare som kräver beröringsfritt tillträde. Både standardbrickor från Net2 och handsfree-brickor fungerar på dörrar som är utrustade med Net2.

Nyckelfunktioner

 • PC-baserat system
 • Central kontroll av privilegier
 • Hantera 1000 dörrar och 50 000 användare
 • Händelserapportering
 • Skalbart; lägg till till systemet enkelt
 • Integrera andra byggnadssystem
 • Beröringsfritt, magnetremsor och knappsatser

Typiska applikationer

 • Små/medelstora lokaler
 • Stora företagslokaler
 • Lokaler med flera platser
 • Regeringsbyggnader
 • Universitet och högskolor
 • Sportklubbar
 • Parkeringsplatser

Klicka här för att se några av de platser som redan utnyttjar det PC-baserade passersystemet Net2.

Important: This website uses cookies. Please click here to view our cookie policy and to prevent this banner from appearing. [close]