Print

Om Paxton Access Ltd


Hos Paxton designar och tillverkar vi marknadsledande IP-system för tillträdesstyrning och dörröppning. 

Med över 30 års erfarenhet lägger vi ner våra kärnvärderingar enkelhet, kvalitet och ärlighet i allt vi gör. Våra produkter erbjuder den senaste tekniken för att tillhandahålla kraftfulla lösningar som är enkla att installera och använda. Vi tillhandahåller en teknisk support i världsklass och gratis utbildning för att säkerställa att vi alltid överträffar kundens förväntningar, och ge dem och deras företag den support de behöver. 

Vi utvecklar system för marknadens mitt (såsom utbildnings-, sjukvårds-, detaljhandels-, fritidssektorn samt den kommersiella och offentliga sektorn) och tillhandahåller lösningar som passar en mängd olika platser och krav. 

Paxton är baserat i Brighton i East Sussex, och producerar lokalt och exporterar till över 60 länder världen över. Vårt team växer ständigt internationellt och vi verkar för tillfället på tolv platser världen över, med kontor i Storbritannien, USA, Frankrike, Tyskland, Sydafrika, Förenade arabemiraten och Benelux. 

Important: This website uses cookies. Please click here to view our cookie policy and to prevent this banner from appearing. [close]